HVAD KAN DU GØRE

Folkelig opbakning er vejen til en bæredygtig verden

HVAD KAN DU GØRE

Folkelig opbakning er vejen til en bæredygtig verden

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 14.19.04
ÆNDR DIN ADFÆRD

Klimaansvar i din hverdag

Følg vores otte konkrete forslag til klimaansvarlig adfærd. Vi har også brug for, at du er med til at sætte klimaansvar øverst på den politiske dagsorden.

Læs mere...

bliv_frivillig_i_ve_thumbn
GØR SELV EN AKTIV INDSATS

Bliv frivillig

Gør en aktiv indsats i kampen for en bæredygtig og socialt ansvarlig verden. Opbyg nye kompetencer og viden som kan inspirere andre. Vi klæder dig ordentligt på til opgaven.

Læs mere...

Støt VedvarendeEnergi
BIDRAG ØKONOMISK

Giv et bidrag

Støttebidraget giver os uundværlige økonomiske midler til at sætte konkrete aktiviteter i søen. Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation.

Læs mere...

Giv livet videre til en god sag
KILMAFORANDRINGERNE ER VIGTIGE

Giv livet videre til en god sag

Oversvømmelser, tørke, fødevaremangel, kraftig nedgang i biodiversitet, millioner af klimaflytninge og ekstreme vejrfænomener er blot nogle af de negative følgekonsekvenser af et stigende CO2-niveau.

Læs mere...

Styrk jeres CSR profil med VedvarendeEnergi
FÅ KONTAKT TIL VORES FACILITATORER

Book os nu!

En dansker udleder 10,6 tons CO2 om året. En malier 0,05 tons. Men det er malieren, der først mærker klimaforandringernes konsekvenser. Nogle ledes til fattigdom, og og har ikke resourcerne til at tilpasse sig.

Læs mere...

Bliv medlem af VedvarendeEnergi
DET STARTER MED DIG OG MIG

Bliv medlem

Vi skal sætte skub i den grønne omstilling nu, hvis vi skal bremse klimaforandringerne. Vi ruster dig til at gøre en forskel. I din hverdag, i dit lokalområde og i fællesskaber, der betyder noget.

Læs mere...

Scroll to Top