HVAD KAN DU GØRE

Folkelig opbakning er vejen til en bæredygtig verden

HVAD KAN DU GØRE

Folkelig opbakning er vejen til en bæredygtig verden

ÆNDR DIN ADFÆRD

Klimaansvar i din hverdag

Følg vores otte konkrete forslag til klimaansvarlig adfærd. Vi har også brug for, at du er med til at sætte klimaansvar øverst på den politiske dagsorden.

Læs mere...

GØR SELV EN AKTIV INDSATS

Bliv frivillig

Gør en aktiv indsats i kampen for en bæredygtig og socialt ansvarlig verden. Opbyg nye kompetencer og viden som kan inspirere andre. Vi klæder dig ordentligt på til opgaven.

Læs mere...

BIDRAG ØKONOMISK

Giv et bidrag

Støttebidraget giver os uundværlige økonomiske midler til at sætte konkrete aktiviteter i søen. Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation.

Læs mere...

KILMAFORANDRINGERNE ER VIGTIGE

Giv livet videre til en god sag

Oversvømmelser, tørke, fødevaremangel, kraftig nedgang i biodiversitet, millioner af klimaflytninge og ekstreme vejrfænomener er blot nogle af de negative følgekonsekvenser af et stigende CO2-niveau.

Læs mere...

FÅ KONTAKT TIL VORES FACILITATORER

Book os nu!

En dansker udleder 10,6 tons CO2 om året. En malier 0,05 tons. Men det er malieren, der først mærker klimaforandringernes konsekvenser. Nogle ledes til fattigdom, og og har ikke resourcerne til at tilpasse sig.

Læs mere...

DET STARTER MED DIG OG MIG

Bliv medlem

Vi skal sætte skub i den grønne omstilling nu, hvis vi skal bremse klimaforandringerne. Vi ruster dig til at gøre en forskel. I din hverdag, i dit lokalområde og i fællesskaber, der betyder noget.

Læs mere...