STØTTEBIDRAG DERFOR

Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation.

Støttebidraget giver os uundværlige økonomiske midler til at sætte konkrete aktiviteter i søen, der skal bremse klimaforandringerne. Det er en helt central forudsætning for, at vi kan fungere som organisation. Derfor er dine støttebidrag helt og aldeles uundværlige, og vi hilser hver enkelt bidrag, stort som småt, et hjertevarmt tak.

Sådan er reglerne

VedvarendeEnergi er omfattet af ligningslovens §8A og §12, som betyder, at du kan få trukket dine bidrag på op til 15.000 kroner årligt fra i skat. Her er der tale om en ægte win-win. Du hjælper klimaet ved at hjælpe os - og det hele kan trækkes fra i skat.

Godkendelsen betyder ikke kun, at du kan få dit fradrag. Den betyder også et driftstilskud til vores kamp mod klimaforandringerne på op mod 70.000 kr. årligt.

 

Støt på mobilepay/swipp

Støt VedvarendeEnergi med MobilePay

Med mobilepay og swipp kan du nemt og gnidningsfrit støtte os med et hvilken som helst beløb (dog maks. 1500 kr. om dagen). Hvis du skriver dit CPR og adr. i notefeltet, trækker vi beløbet fra i skat for dig. På den måde er det næsten gratis at give. (Nummeret er det samme)

Støt med kontooverførsel

Du kan også støtte os via en bankoverførsel til Merkur Bank: 8401 - 1796095. Husk at angive dit CPR nr., såfremt du ønsker at kunne trække bidraget (op til 15.000 kr./år) fra i skat. Vi ordner indberetningen for dig.

VedvarendeEnergis klimakonto

Du kan også vælge at oprette en klimakonto i Merkur Andelskasse. En klimakonto er en helt almindelig opsparingskonto. Det særlige ved den er, at du samtidig støtter VedvarendeEnergis arbejde for en bæredygtig verden uden brug af fossile brændsler og atomkraft.

Merkur yder nemlig hvert år et bidrag til VedvarendeEnergi på mellem 0,75 og 1,00% af det samlede gennemsnitlige indestående. Altså jo større det samlede indestående på alle Klimakonti, jo større støtteprocent til VedvarendeEnergi. Så står du og skal spare op til at flytte hjemmefra, en rejse med dine nærmeste eller til efterisolering af dit hus - så spar op på en klimakonto i Merkur banken og støt vores arbejde derigennem.