HVEM ER VI

VedvarendeEnergi er en miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne

HVEM ER VI

VedvarendeEnergi er en miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne

ENGAGEREDE MILJØIDEALISTER

Om organisationen

VedvarendeEnergi er en miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne. Vi mener, at alle kan gøre en konkret forskel for en bæredygtig verden. Der skal handles nu - i vores egen hverdag og på politisk plan.

Læs mere...

STÆRKT POLITISK ENGAGEMENT

Vi mener

VedvarendeEnergi har jævnligt en kommentar til energipolitiske nyheder i såvel indland som udland. Nogle kommentarer har været optrykt i dagspressen og kommer i vores nyhedsstrøm.

Læs mere...

JOB ELLER FRIVILLIG HOS VEDVARENDEENERGI

Ledige stillinger

Hos VedvarendeEnergi søger vi altid engagerede medspillere eller frivillige som vil være en del af vores organisation. Vi har både frivillige unge og voksne i organisationen, fordelt udover hele landet. 

Læs mere...

DU KAN GØRE EN FORSKEL

Vores frivilligplatform

Vi tror på, at omstillingen til et bæredygtigt samfund sker gennem mobilisering og kapacitetsopbygning af lokalbefolkningen. Derfor har vi en stærk frivilligplatform, som rummer frivillige i hele landet.

Læs mere...

VI HAR ET GLOBALT ANSVAR

Internationalt arbejde

En dansker udleder 10,6 tons CO2 om året. En malier 0,05 tons. Men det er malieren, der først mærker klimaforandringernes konsekvenser. Nogle ledes til fattigdom, og og har ikke resourcerne til at tilpasse sig.

Læs mere...

HJÆLP TIL BORGERNE

EnergiTjenesten

Vi skal spare på den mængde energi vi bruger, hvis vores vision om 100% vedvarende energi i 2030 skal lykkedes. For at styrke den indsats har vi en rådgivningstjeneste, EnergiTjenesten.

Læs mere...