De Grønne Mænd - Samsø

De Grønne Mænd holder til i lokaler bag ved EnergiAkademiet i Ballen, hvor vi mødes hver anden onsdag (lige uger) kl.14-16. Gruppen består af frivillige ældre mænd 60+ og en enkelt sykone, og vi har to aktiviteter: ReparationsVærksted og Natursti-gruppen.

Repair Cafe

Vi har netop åbnet nyt værksted ved EnergiAkademiet:

Vi har adskillige års erfaring med at reparere ting og sager, og vi vil gerne hjælpe med at reparere dine ting, for der er jo ingen grund til at smide gode ting ud, som måske blot mangler en enkelt reservedel eller et lille eftersyn.

Som tommelfingerregel skal du ikke tage større ting med til værkstedet, end du selv kan bære under armen.

 

Natursti-gruppen

Med stor interesse for natur, klima og miljø er vi i gang med at lave naturstier på Samsø og etablere smelters.

På Endemondo kan man allerede finde en rute rundt langs vandet, og så i gang med at afprøve smelters og arbejder for godkendelser af naturlejrpladser.

Kom forbi - og vær med

Vi er ved at lægge sidste hånd på indrettelsen af vores nye værksted ved EnergiAkademiet, og skulle du selv have lyst til at være med i en af grupperne, eller har du noget værktøj, du vil donere, så er du også meget velkommen.

  • Få hjælp til at reparer dine ting
  • Vær med i natursti-gruppen
  • Vær med i Repair Cafe-gruppen
  • Donér dit gamle værktøj

Om de Aktive Grønne Borgergrupper

Grupperne understøttes af VedvarendeEnergi og samarbejdspartnere i de fire kommuner.

Projektet er støttet af Velux fonden.

Hvis du har spørgsmål til grupperne eller tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, så er du velkommen til at kontakte frivilligkonsulent, Nilas Bay-Foged: nbf@ve.dk