Grøn Gruppe Stevns

ReparationsVærksted og info-café om Energirenovering

VedvarendeEnergi har hjulpet med at opstarte fire grønne borgergrupper med fokus på klima og bæredygtige lokalsamfund. Grupperne består af (primært) mænd 60+ med interesse for klima, miljø, teknik og natur.

I Grøn Gruppe Stevns har reparationsværkstedet åbent på Stevns Bibliotek, hvor der også tilbydes information om energirenovering.

 

Kom forbi - og vær med

Her i januar er vi ved at lægge sidste hånd på indrettelsen af vores nye værksted, og skulle du selv have lyst til at være med, eller har du noget værktøj, du vil donere, så er du også meget velkommen.

  • Få hjælp til at reparer dine ting
  • Vær med i gruppen (især for mænd 60+)
  • Donér dit gamle værktøj

"Grøn Borgergruppe Stevns er navnet på en gruppe aktive ældre, som har fokus på klimaet. Gruppen, som er støttet af VedvarendeEnergi og Stevns Kommune, holder til på Stevns Bibliotekerne i Hårlev. Indslaget er sponseret af Grøn Borgergruppe Stevns og produceret af Nikolaj Andersen, Stevns Web TV."

Om de Aktive Grønne Borgergrupper

Grupperne understøttes af VedvarendeEnergi og samarbejdspartnere i de fire kommuner.

Projektet er støttet af Velux fonden.

Hvis du har spørgsmål til grupperne eller tænker, at det kunne være oplagt at starte en borgergruppe i dit lokalområde, så er du velkommen til at kontakte frivilligkonsulent, Nilas Bay-Foged: nbf@ve.dk