koebenhavn

VedvarendeEnergi København

VedvarendeEnergi København (VEKBH) er en lokal forening med det formål at fremme en miljø og energivenlig udvikling i hovedstadsområdet. Alle enkeltpersoner, organisationer, beboerforeninger, firmaer mv., som støtter formålet, kan blive medlemmer.

VEKBH står bag EnergiTjenesten København. EnergiTjenesten giver gratis og uvildig oplysning om energibesparelser og vedvarende energi og har lokale afdelinger i hele landet. EnergiTjenesten er dannet af miljøorganisationen VedvarendeEnergi og energi- og miljøforeningerne i Danmark.

VEKBH støtter desuden miljøprojekter og har selv igangsat mange perspektivrige projekter i hovedstadsområdet, f.eks. Middelgrundens Vindmøllepark, Nørrebro affaldssorteringsmodel, Naturværkstedet - Kløvermarken og Genbyg.

I Økologihuset har vi løbende udstilling af forskellige energi- og miljøteknikker: varme vinduer, energiruder, solceller, solvarme, vindmøller, regnvandsanlæg, vandbesparelser, affaldssortering, kompostbeholdere og meget mere. Kom forbi og se udstillingen, find generelle materialer og produktinformation om lige det du er interesseret i. Du kan også stille konkrete spørgsmål til vores energirådgivere.

Aktiviteter og projekter

Du kan jævnligt møde os på forskellige udstillinger. Sammen med EnergiTjenesten København afholder vi løbende forskellige fyraftensmøder og ture til spændende energi- og miljøprojekter.

Du kan også være med

I samarbejde med VedvarendeEnergi og andre energikontorer deltager foreningen også i politisk arbejde for at forbedre forholdene for energibesparelser og vedvarende energi.

Som medlem af VEKBH bliver du også medlem af VedvarendeEnergi og støtter dette arbejde. Som medlem modtager du vores fælles digitale magasin RÅSTOF 8 gange om året og bliver inviteret til en række medlemsarrangementer, hvor du kan få ny viden om energi og miljø samt møde andre, der interesserer sig for en bæredygtig og social ansvarlig verden.

blue arrowSe mere på vores hjemmeside

 

Fællesmedlemskab af VEKBH og VedvarendeEnergi koster 300 kr. om året for personlige medlemmer og 475 kr. årligt for firmaer og organisationer.

Ønsker du medlemskab, så sende mail til kmek@kmek.dk.

Kontakt

Vi har normalt åbent mandag-torsdag 10-15 og fredag 10-14. Vil du være sikker på at møde os, så ring og lav en aftale.

blue arrowFind den enkelte medarbejder

 

VedvarendeEnergi har adresse her:

Kompagnistræde 22B, 3.tv
1208 København K
Tlf.: 3537 3636

 

VedvarendeEnergi København/EnergiTjenesten København

raastof_paa_ipad_ve
raastof_logo_uden_tekst_ve

Artikler - siden 1975

Råstof beskæftiger sig med energi, klima, bæredygtighed og miljø, og vi skriver både om nationale emner som internationale.

raastof_logo_uden_tekst_ve
raastof_paa_ipad_ve

Artikler - siden 1975

Råstof beskæftiger sig med energi, klima, bæredygtighed og miljø, og vi skriver både om nationale emner som internationale.