OPBAKNING TIL SAGEN

I VedvarendeEnergi tror vi på, at omstillingen til et bæredygtigt samfund sker gennem mobilisering og kapacitetsopbygning af lokalbefolkningen.

OPBAKNING TIL SAGEN

I VedvarendeEnergi tror vi på, at omstillingen til et bæredygtigt samfund sker gennem mobilisering og kapacitetsopbygning af lokalbefolkningen.

VedvarendeEnergi hjemme hos dig

I VedvarendeEnergi tror vi på, at borgeres handlinger og folkelig opbakning baner vejen til forandring. Derfor har vi også erfaring med at frivillige kan noget helt særligt: de kan mobilisere og være rollemodeller. Derfor er meget af vores danske arbejde afhængig af vores frivillige til både at formidle mulighederne for at bidrage til den grønne omstilling og engagere sig i kampen for at bremse klimaforandringerne.

De frivillige arbejder på gadeplan, i din lokale by, hjemme hos dig, men deltager også i debatten og forsøger at påvirke den politiske udvikling til en hurtig grøn omstilling af det danske samfund.

VedvarendeEnergi hjælper dig videre

Det kan være svært at se, hvordan man som enkeltperson kan gøre en reel forskel. Frivillignetværket fokuserer på aktiviteter, der skaber handling. Vi hjælper folk med at implementere CO2-reducerende løsninger såsom; mindre forbrug af forbrugsvarer som tøj og elektronik, samkørselsordninger, bæredygtige madvaner med lokale råvarer med et minimum af kødforbrug og energiløsninger uden fossil energi. Vi bruger aldrig en løftet pegerfinger, men tror på, at vi kommer længst med positiv kommunikation at det gode bæredygtige liv. Med aktiviteterne får vi flere og flere danskere til at gøre en aktiv indsats for at ændre deres vaner og skabe konkrete resultater.

Sammen kan vi bremse klimaforandringerne.

VedvarendeEnergi har blandt andet oprettet en særligt faciliteringsindsats af uddannede frivillige, der hjælper naboskaber, foreninger og virksomheder med at opnå mere bæredygtig adfærd inden for transport, forbrug, mad og energi. De arbejder med den grønne omstilling igennem ide- og procesworkshops, kurser, talks, oplæg.

Book vores facilitatorer

VedvarendeEnergi har blandt andet oprettet en særligt faciliteringsindsats af uddannede frivillige, der hjælper naboskaber, foreninger og virksomheder med at opnå mere bæredygtig adfærd inden for transport, forbrug, mad og energi. De arbejder med den grønne omstilling igennem ide- og procesworkshops, kurser, talks, oplæg. Og du kan booke dem her.

Vi har et globalt ansvar

For det er ikke kun for vores egen skyld. Vi har et globalt ansvar. Mennesker bliver påvirket her og nu af klimaforandringerne, som særligt i en række afrikanske lande har en katastrofal indflydelse på fødevaresikkerhed, indtægt, sundhed og sikkerhed. Mennesker som i forvejen er udsatte, mister på grund af oversvømmelser, tørke og uforudsigelige ændringer i vejret, deres boliger, indtægtsmuligheder eller hele deres levegrundlag og ledes mod øget fattigdom. Vi kan nå at ændre udvikling, hvis vi reducere vores CO2-udledning nu. Både borgere og politikere skal tage klimaansvar nu.

Læs mere om vores internationale indsats med at støtte op omkring tilpasningen til klimaforandringer blandt udsatte befolkningsgrupper i en række afrikanske lande. #KLIMAKAMPAGNEN

Bliv frivillig

Læs mere om, hvordan du bliver frivillig hos VedvarendeEnergi,
og se hvilke kræfter vi har brug for lige nu.